ponedjeljak, 8. listopada 2012.

‘Chemtrailsi’ stvarni, a ne tek neka divlja teorija zavjere

                                                            TROVANJE IZ AVIONA


Švedska je i službeno priznala postojanje tzv. Chemtrailsa ( kemijskih tragova ) koji nastaju prolaskom određenih zrakoplova nebom, a u vidu biljelog traga koji se postepeno širi ali se ne raspada tako brzo kao obični trag ( bez kemikalija ).





Dugo skrivanu istinu razotkrila je Pernilla Hagberg iz Švedske Zelene stranke.
Dakle u vodu padaju napori službenih politika Vlada koje sve napise o Chemtrails-ima diskvalificiraju kao teoriju zavjere.
“Ti dugi bijeli mlazovi, oblačne sumaglice na plavom nebu iz neobilježenih zrakoplova, nisu uobičajeni mlazovi”, rekla je švedski vođa Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg.
Kao što je izvijestila putem švedskih novina “Katrineholms Kuriren”, Hagberg kao prva velika politička vođa koja se izjasnila o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo nestati s neba kao normalni mlazovi aviona (Contrails), su zapravo otrovna mješavina kemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju “Chemtrails”.
Prema Hagbergovoj, zaprašivanje je zajednički pothvat od strane američke središnje obavještajne agencije (CIA) i američke sigurnosne agencije “US National Security Agency (NSA)”, kao i Švedska vlada u svojoj zemlji, da mijenjaju atmosferske uvjete putem namjernog zaprašivanja aerosolom. U ovoj opasnoj mješavini aerosola su uključene i razne kemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a također i metali poput aluminija i barija, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i tla diljem svijeta.
Normalni mlazovi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrails-a. Sljedeći video prikazuje slike Chemtrails-a kako oni inače izgledaju na nebu:









Sjajno je vidjeti političara kako privlači pozornost javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati vjerodostojnost ovog slučaja u mainstream medije”, piše JG Vibes za Intel Hub. “Nažalost, ovo je politički problem koji zahtijeva mnogo nepolitičkih rješenja”.
Zaprašivanje neba za spas Planete?
Zanimljivo, Ujedinjeni narodi (UN) i razne Bill & Melinda Gates udruge nedavno su bili prisiljeni priznati da se odvijaju takva prskanja, te da emitirane čestice nisu sastavni dio normalnih mlazova iz aviona. No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba chemtrailsima je da oni nekako pokušavaju spasiti planet od razornih učinaka takozvanog “globalnog zatopljenja”, koji je uvijek prisutan, kao pseudoznanstvena ekološka teorija koja se često koristi kao opravdanje za sve vrste čudih prijedloga mjera.
U slučaju chemtrailsa, sve od blokiranja Sunca kako bi se smanjila prosječna temperatura na Zemlji, namjerno pomicanje vremenskih obrazaca za potrebe neutraliziranja navodnog topljenja polarnih kapa, korišteni su kao izlika za pokušaj legitimiranja posijavanja otrova na neš nebo. Ako ponovo bude izabran za još jedan mandat, Hagberg kaže da će se nastaviti boriti protiv takvih chemtrailova u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su inicirani od strane švedske vlade.


Chemtrails – Subliminalno Programiranje

Svrha Chemtrails Subliminalnog Programiranja je podsvjesno prihvaćanje chemtrailsa kao prirodne, normalne pojave na nebu.
U nastavku možete pogledati neke od Chemtrails Subliminalnih poruka/fotografija koje se svakodnevno pojavljuju u crtićima, filmovima, reklamama, kao pozadine u raznim emisijama, … itd.











Subliminalno programiranje najmlađih, odnosno prihvaćanje chemtrailsa od strane djece kao normalne prirodne pojave, svakako je jedan od prioriteta onih koje stoje iza operacije Chemtrails.
Prihvacanjem chemtrailsa od strane najmlađih te promjenom generacija, chemtrailsi uistinu postaju normalna, svakidašnja prirodna pojava, jer koliko oni znaju, chemtrailsi su oduvijek bili iznad njihovih glava. Programiranje i prihvaćanje chemtrailsa od strane djece, najčešće se vrši putem crtanih filmova.

Pošto je proteklih nekoliko dana stanje na nebu iznad Koprivnice, a kako izgleda i u većini gradova diljem Hrvatskoj pa i šire poprilično zabrinjavajuće a po pitanju kemijskih tragova (Chemtrailsa), odlučio sam s vama podijeliti nekoliko fotografija nastalih u razdoblju od 04.10. do 05.10.2012.
Najčešći simptomi o kojima izvještavaju svjedoci chemtrailsa su uporan kašalj, problemi gornjih dišnih putova i probavni poremećaji, upala pluća, izuzetan umor, letargija, vrtoglavica, gubitak orijentacije, mučnina, snažne glavobolje, bolovi u zglobovima i mišićima, ukočenost vrata, krvarenja iz nosa, depresija, tjeskoba, gubitak kontrole nad mjehurom i nervozni tikovi. Simptomi prvo pogađaju starije i oslabljene osobe i djecu.


Budite se mrtvi umorni? Vrlo teško ustajete i započinjete novi dan? Vaša energija je na minimalnoj razini? Svakodnevne aktivnosti, koje su nekad bile lagane, sada su toliko teški zadaci? Problemi s koncentracijom? Česte glavobolje? Povremeni neobjašnjiv gubitak sjećanja, teško se sjetiti tako jednostavnih stvari? Um je zamagljen? Isto tako, bol mišića i zglobova, suha koža, probadanje u prsnom košu ili karakterističan kašalj? Imate neke od navedenih simptoma ili više njih bez nekog posebnog razloga?…
Postoji moguće objašnjenje za to. Mnogi od ovih simptoma su se (slučajno) pojavili zajedno sa kemijskim tragovima nad našim glavama. Molim, pogledajte prema nebu po koji puta i vidjet ćete. Mnogi ljudi u raznim dijelovima svijeta također promatraju. Vidjet ćete da zrakoplovi polažu tragove, jedan za drugim. Malo promatrajte i uskoro ćete shvatiti: To nisu normalni avionski kondenzacijski tragovi. Doista se nešto događa…


Nema komentara:

Objavi komentar