četvrtak, 17. svibnja 2012.

PORUKA GALAKTIČKE FEDERACIJE










Ne postoji ništa što ne možete učiniti, budući da imate mnogo više moći nego što to shvaćate. Vi još uvijek niste na razini na kojoj možete postići trenutne rezultate, ali energije koje ulažete u promjenu će donijeti odgovor. Još i više, jer mnogi od vas rade prema istom cilju te se moći povećavaju eksponencijalno.
Dakle Dragi moji, kako sve više i više ljudi traži promjene za dobro svih, vi donosite sve brže očitovanje o tome što imate na umu. Smatramo da kako stičete razumijevanje o tome kako najbolje pomoći sebi i Majci Zemlji, naglasak se preusmjerava sa sebe na sve oblike života. Uostalom, promjene utječu na njih i ne samo na Vaš solarni sustav, nego i na svemir i Galaksiju. To je ogromna promjena izvan dosega vaše mašte, te uključuje Bića neograničene moći i ljubavi. Oni provode Božju volju, i to vam jamči da će sve nastaviti prema Božanskom planu.
U shemi stvari, možete se osjećati vrlo nevažni, ali vi ste toliko važni za konačni ishod koji se željno iščekuje u vašem Sunčevom sustavu. Kako se završava ciklus dvojnosti vi ste bili posebno odabrani, i vi ste pobijedili TAMU koja se spustila nakon što je Atlantida nestala u dubinama Atlantskog okeana.
Iz naizgled nemoguće pozicije, vi ste donijeli Svjetlo natrag u postojanje, i danas je ono glavna sila na Zemlji. Imali ste svako zamislivo iskustvo kojim vas dualnost može izazvati. Ipak ste uspjeli uspostaviti Svjetlost na Zemlji, koje je naraslo u snazi i dovelo do više razine svijesti. Sada možete sami sebi čestitati na dobro obavljenom poslu i imate pravo na nagrade u obliku Uzašašća. Oko Zemlje i daleko izvan nje, različiti izvori se koncentriraju na slanje više emisije svjetla za vas, i do sada su mnogi od vas mogu osjetiti unutarnje promjene.
U bilo kojem trenutku možete osjetiti simptome promjene kako vaše tjelesne stanice apsorbiraju više svijetla, dok se krećete prema završetku promjena od ugljičnog tijela u kristalno. Vaše novo tijelo će imati više vibracije i osigurati će vam da možete uzeti svoje mjesto u višoj dimenziji. Vaša Trenutna tijela zbog niskih vibracija su uvijek bila sklona bolestima ali vi ste naučili mnogo kroz te bolesti. Možda bi kao najvažniju promjenu bilo dobro gledati na novo tijelo koji ne stari ili pati od raznih bolesti,.
Oni od vas koji su već podigli svoje vibracije mogu primijetili kako uživaju puno zdraviji život. To je siguran znak da ste otkrili kako dosegnuti razinu života koja se odražava u vašem tijelu koje ima uzdignute vibracije. Ostanite mirni i ne dopustite porast negativnih emocija jer one oštećuju vašu psihu. Gnjev i slične emocije su vrlo štetne za vaše tjelesne funkcije, dok sve one pozitivne kao što su ljubav, suosjećanje, radost i sreća održavaju vIšu razinu svjetla i zdravlja.
Svjetloradnici će biti pozvani da pomognu onima koji su nesvjesni tekućih promjena kako bi razumjeli razloge tih promjena kada budu suočeni s nevjerojatnim vijestima. Kao rezultat toga, život će se dramatično promijeniti i neće biti povratka na staro i stare obrasce. Glavno je da sve što se bude događalo, ishod toga će biti za dobrobit cjelokupnog života. Ono što se smatra gubicima će biti više nego nadoknađeno, a plan je obnoviti vaša prava i podizanje vašeg životnog standarda na onaj nivo koji odražava našu želju da se premoste nedostatak onoga na što imate pravo. Uvijek je bilo više nego dovoljno resursa da svi žive zadovoljavajući životni standard koji odgovara njihovim potrebama. U budućnosti nećete biti željni apsolutno ničega.
Dragi, sve se dobro odvija a vi ste blizu trenutka kada će akcije nas i naših saveznika biti objavljene u medijima. S tim će doći i objašnjenja za ono što se događa i biti će jasno da je naša intervencija ovlaštena od strane Visokog vijeća koje se brine o vašoj evoluciji. Normalno je da vam je prepušteno da sami određujete svoju budućnost i to je istina i po pitanju Uzašašća . Međutim, mi govorimo o većoj slici, a naša je odgovornost da izvršimo Božansku uredbu da ćete svi imati priliku da uzađete. Vi ste svjedoci kapitulacije tamnih, koji su sada svjesni da su osuđeni na neuspjeh. Ne postoji izlaz, i bez obzira da li na zemlji ili van Zemlje, biti će suočeni s pravdom, a također će im biti dano da razumiju i dožive dalekosežne učinke koje su uzrokovala njihova djela...
Mi iz Galaktičke Federacije ćemo vam dati priliku da se sastanete s predstavnicima civilizacija koje su imale veliki doprinos po pitanju vaše evolucije. To seže tisuće i tisuće godina unazad, kroz mnogo ciklusa kada su viđene civilizacije dolazile i odlazile, a za neke uopće niste ni čuli. Imajte na umu da ste imali i iskustva izvan Zemlje, pa čak i u drugim svemirima. Vi ste puno putovali, te ste svi članovi svemirskih obitelji koje su spremne pozdraviti vas i vratiti kući. 
Vi ste izvorno došli sa zvijezda, i vi ste jednako svemirska bića kao i mi. Zemlja je eksperiment u kojem ste željno sudjelovali, a preko vas puno je naučeno o učincima odvojenosti od Boga. Sva Vaša kolektivna iskustava bit će dostupna drugim civilizacijama, od kojih se neke mogu suočiti sa sličnom situacijom.
Vi ste smatrani velikim dušama Svjetlosti, i toliko puno ljubavi vam se šalje u znak zahvalnosti za vaše žrtve. Nije svaka duša htjela volontirati za ono što ste doživjeli. Imali ste vjeru ne samo u svoje vlastite snage, nego i u obećanje da nikada nećete biti zaboravljeni i da će se vratiti na svoje pravo mjesto u svemiru. 
Sada ćete krenuti dalje i na vrijeme osjetiti potrebu za daljnjom evolucijom i otići na drugi put koji će odgovarati vašim potrebama. Ništa ne miruje iako se u vašem sadašnjem životu to može činiti. Promijene se stalno događaju, više nego što ste toga svjesni i svatko od vas sudjeluje u stvaranju svoje budućnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar