utorak, 29. travnja 2014.

Рођене су прве ГМО бебе: Почело је стварање „ВЕШТАЧКЕ“ популације!





По свему судећи, ускоро ћемо бити сведоци постојања две расе људи. Једни ће бити створени од Бога – савршени у замисли, док ће други бити вештачки створена бића, људи који ц́е својом савршеноћу надјачати обичног човека.

Депопулација становништва у свету је у пуном јеку. Све је то плански и добро промишљен напад на човека, природног и створеног од Бога. Захваљујући невероватним количинама отрова у храни, води, ваздуху и свуда око нас, стерилитет код људи велика је пошаст која се појавила последњих година.

Болест стерилних људи се толико повећала да од те болести болује готово сваки 5. човек на планети. И док је некад стерилитет био везан понајвише за жене, данас од немогућности имања деце болују и мушкарци и жене у једнаком броју. Али, како је ова болест наметнута и планирана, тако је и лек за ту болест припремљен од оних који су је наметнули.

Наиме, САД је у колапсу. Готове све индустрије и производња су у рецесији или на врхунцу рецесије. Али, једна  индустрија није осетила рецесију. То је индустрија узгајања деце. Та индустрија данас је толико узнапредовала, да би деца која се данас рађају нормалним путем, од маме и тате могла бити последња деца, зачета, рођена и ношена 9 месеци, која ће се у будућности борити за место са узгојеном или пак ГМО, вештачком децом или будућим надљудима.

Узгој деце у САД-у

Наиме, вештачке материце, да, добро сте чули, ВЕШТАЧКЕ материце, на корак су до потпуног усавршавања и пуштања у масовну употребу широм света. Већ и сада у Америци буквално цвета бизнис ‘заменског’ родитељства или: медицинско потпомогнуте оплодње, а затим и узгоја и рађања беба у унајмљеним материцама.

Поред бројних америчких тржишта која су последњих година биле на тешким мукама – тржиште аутомобила, јахти, текстила, некретнина, намештаја електронике итд, једино тржиште које није осетило рецесију је тржиште беба и материјала за њихову производњу.

Ради се о продаји јајних ћелија, сперме, услуга, медицински потпомогнуте оплодње, уговарања и договарања изнајмљивања и позајмљивања материца узгојница или гестацијских простора, како се у Америци назива материца жене која носи туђе дете.

Ове бизарне услуге користе људи који не могу да имају деце јер су стерилни, хомосексуални парови, али и модерне жене које не желе да пролазе муку природног рађања. Наиме, недавно је посетила Хрватску једна од највећих светских звезда нове репродуктивне револуције, заговорница „безгрешног зачећа“ и „безболног рађања“ уз помоћ вештачке материце или узгојнице.

Та контроверзна научница по имену Арати Прасад, британска је биологичарка и генетичарка која је у Хрватској одржала предавање под називом „Попут девице у границама зачећа“. Иако је овако нешто потпуно противречно са моралним и етичким принципима нашег навелико хришћанског друштва, она није изазвала толику медијску пажњу као што је то нпр учинила противпедофилска активисткиња др Џудит Реисман.

Питамо се зашто. Узгајање беба широм света постаје нормално, па чак и пожељно што је само наговештај новог света који долази. 

Вештачке ГМО бебе су створене!

Но, свет је отишао много даље од сада већ обичног узгоја. 25. фебруара ове године америчка ФДА је одржала први од јавних састанака на којима се говорило о генетски модификованим људима и њиховим наводним предностима. Поред британских експеримената са комбинацијом људске и животињске ДНК, поред стварања хидри са биљном, животињском и људском генетиком, на ред су дошли и генетски модификовани људски ембриони са патентираним генима.

Даилy Маил је с друге стране открио како је 01.03.2014. рођена прва генетски модификована беба у САД-у, те да се очекује рађање још 29 таквих беба у неколико наредних месеци. Ова вест је толико шокантна, нарочито ако се зна да су бебе о којима причамо направљене уз помоћ 3 родитеља, што још једном указује на све могуће моралне и етичне нејасноће.

Све бебе су створене у Центру за репродуктивну медицину и науку „Светог Барнабаса“ у Њу Џерсију, па нам се чини како ФДА помало каска за стварним догађајима у САД-у, иако би ова агенција прво требала да створи законе и правилнике о стварању ГМО деце, а тек након тога би се, евентуално, смеле стварати такве бебе. Али, чини се како су се ствари мало убрзале.

Као разлог узгоја овакве деце наводи се страх од преноса гена код родитеља који имају ген за неку наследну болест, па се тако под маском страха од наследних болести, даје могућност родитељима са таквим геном да имају здраву децу. Родитељи који ће убрзо имати могућност стварања детета, имаће могућност и обликовања тог детета што је застрашујуће.

Моћи ће се бирати, висина, тежина, боја очију, облик носа и остало. Овакво мешање људи у гене људи је чисто играње Бога, ништа више. Чињеница је да је стварање овакве вештачке популације људи почело, те ће се само наставити да развија у све већем обиму. Резултат је неизбежан.

По свему судећи, ускоро ћемо бити сведоци постојања две расе људи. Једни ће бити створени од Бога – савршени у замисли, док ће други бити вештачки створена бића, људи који ће својом савршеноћу надјачати обичног човека. Ствара се нова војска надљуди и тога једноставно морамо бити свесни.

Како ц́е се ово одразити на свет, можемо само нагађати, али једно је сигурно: Обичан човек ускоро постаје мањина, а свет није далеко од поновног еугеничарског и нацистичког доба за које смо мислили да је иза нас.

Nema komentara:

Objavi komentar