srijeda, 28. studenoga 2012.

Chemtrails: Oni nas špricaju, zaprašuju nas otrovima, a nas nije briga …


Teški metali padaju s neba
Podsjetimo, kao što je objavljeno u najavi filma udruge «ŠUM», jedna od češćih teorija zavjere odnosi se na chemtrailse, tragove na nebu koji podsjećaju na tragove aviona, no zadržavaju se u zraku puno duže i izazivaju bolesti. Neke od najčešćih posljedica povećanog broja tragova na nebu su kašalj koji ne prestaje, problemi s gornjim dišnim putovima, upala pluća, umor, letargija, vrtoglavica, depresija, tjeskoba i bolovi u zglobovima i mišićima.
Chemtrails teorija polazi od pretpostavke da avioni osim normalnih nusprodukata izgaranja mlaznog goriva ispuštaju i razne kemijske te eventualno i biološke agense. Već duže od nekih 10 godina, tzv. “tajna vlada” intenzivno “zaprašuje” stanovništvo ove planete iz zraka. Radi se o letjelicama, za te svrhe specijalno modificiranim, koje sa velikih visina izbacuju, odnosno, raspršuju određene biološke agense čiji je točan kemijski sastav zasad nepoznat, kao i sama svrha zbog koje se ovakva jedna operacija obavlja. U novom filmu o «chemtreilsima» autori tvrde da se u nebo izbacuje nekoliko desetaka milijuna tona (!) toksičnih teških metala poput aluminija, barija, stroncija, titanija i srugih srodnih otrova, ali prvenstveno čestica aluminija koji se za razliku od prirodno kondenzirane pare koja nastaje iza mlažnjaka i uobičajena je pojava na nebu, zadržavaju u zraku, zaprašuju se namjerno iz tko zna kojih razloga, u interesu perverznih umova istinskih gospodara svijeta koji vladaju iz sjene. Autori filma otkrili su na različitim lokacijama ogromne količine otrova u zraku, zemlji i vodi i povezali područja na kojima su prizori «chemtreilsa» posebno česti s raznim bolestima među stanovništvom. «Što god ta pojava bila, što god ti tragovi na nebu značili, javnost bi trebala biti informirana, pogotovo ako postoji i najmanja sumnja u njihovu štetnost» poruka je koja se provlači kroz čitav dokumentarac u kojem je prikazan i pokušaj autora da dopru do članova američkog Kongresa, jasno bezuspješno jer osim arogantne većine koja ih nije htjela ni pogledati dok su ih pokušavali intervjuirati, ostali su ili ravnodušni ili nemaju pojma, ili u najboljem slučaju odgovaraju poznate, otrcane političke fraze.
Zaprašivat će nas dok god im to budemo dopuštali
Iako je «chemtrails» pojava izuzetno rasprostranjena i postoji ogromna građa, što knjiga, filmova i informacija na internetu i to ne samo na sajtovima koji se bave zavjerama nego sve češće i u stručnim, znanstvenim krugovima, stječe se dojam da nikoga za to nije briga. Odgovorni, oni koji su previše plaćeni da rade za opće dobro, da služe poreznim obveznicima, sliježu ramenima, kao da njihove obitelji udišu neki drugi zrak, piju neku drugu vodu i jedu specijalnu hranu. Ti političari isti su svugdje, pa tako i u Hrvatskoj gdje je prije nekoliko mjeseci također bila otvorena parlamentarna rasprava o «chemtrailsima» koji su u nas posebno postali masovni nakon što je država primljena u NATO. U Saboru se sve svelo na upit zastupnice SDP-a Mirele Holy o tome zna li državni vrh za postojanje te pojave i što poduzimaju, a kao i obično, odgovor se sveo na pisani izvještaj u kojem nije bilo ničega korisnoga, osim uobičajenih floskula.
Nema sumnje, netko nas prska odozgo s nečim. Tko nam to radi i zašto, nitko ne zna. Možemo samo pretpostavljati. I biti sigurni da to ne rade za naše dobro. Mnogi se s pravom pitaju, tko nam to radi, stoje li iza toga korporacije kojima je cilj uništiti prirodnu vegetaciju u korist GMO hrane, moćne zapadnjačke Vlade koje raspolažu znanjem i tehnologijom da mogu utjecati na klimu i vremenske prilike ili je iza neprirodnih pojava ne nebu skriveno nešto još gore, masovna kontrola uma, masovno trovanje globalnog stanovništva u interesu famoznog Novog svjetskog poretka… To će trajati dok god javnost bude dopuštala da traje, dok god se pravimo ludi i kao da nas ne zanima zašto se to događa. Stvarno treba biti idiot za prihvatiti službena objašnjenja prema kojima je prirodno da iza aviona ostaje trag, a nažalost ogromna većina takvim se odgovorom zadovoljava. A ako im spomenete fenomen «chemtrails», nakon što vas upitaju – što je to, o čemu pričaš – nakon odgovora vjerojatno ćete čuti, uh, kakvim se pizdarijama ti zamaraš, kakve glupe teorije zavjere pušiš. To je svijet u kojem živimo i zato se ne trebamo čuditi zašto nas zaprašuju jer oni to mogu. Mi smo im dopustili.

Nema komentara:

Objavi komentar