srijeda, 21. ožujka 2012.

NLO NAD KRAGUJEVCOM 18.03.2012.

20.03.2012 u 10:09 h

VIDEO: Svjetleće kugle iznad Kragujevca?!

Kragujevčani Boško i Marko Protić u nedjelju su oko 18.30 sati, na nebu iznad grada vidjeli šest neidentifikovanih letećih objekata, koje je Marko snimio kamerom.


Očevidac neobičnog događaja Boško Protić, kaže za FoNet da je prvu letjeću kuglu boje plamena primijetio je dok je sa sinom Markom pio kafu na terasi. 
Pomislio sam je da je u pitanju meteor, ali kugla nije pala na zemlju, nego je nastavila da se kreće horizontalno. Ubrzo za njom, na nebu su se pojavili i drugi svijetleći objekti, koji su zračili plamenom svjetlošću i kretali se iznad grada od zapada ka istoku, ispričao je Protić, dodajući da su bile ispod oblaka i da ne može da procjeni brzinu, ali su, kako je rekao, sigurno bile sporije od aviona.
On je rekao da je događaj na nebu iznad Kragujevca trajao čitavih pet minuta, pa je njegov sin Marko donio amatersku video kameru i počeo da snima. 
Još smo zbunjeni onim što smo vidjeli, jer to definitivno nisu bili ni meteori, ni avioni, ni helikopteri, naveo je Boško Potić. 
 Ja sam siguran, dodao je on, da postoji neko objašnjenje koje se ne tiče vanzemaljaca i svemirskih brodova i zaista smo radoznali da saznamo šta je to u stvari moglo da bude.

Nema komentara:

Objavi komentar