Ovaj video predstavlja zbirku snimki koje prate vezu cjepiva i autizma, kao i studiju Wakefieldsa, koja je digla mnogo prašine i uzburkala duhove te  njezin pokušaj zataškavanja.

Dr. Andrew Wakefield, koji je 1998. radio u londonskoj bolnici Royal Free, objavio je u stručnom glasilu britanske medicinske struke “The Lancet”, studiju u kojoj je ustvrdio da je cijepljenje dvanaestero djece cjepivom MMR, kod njih uzrokovalo crijevnu reakciju koja je dovela do
autizma.
Protiv Wakefielda, generalni medicinski savjet Britanije pokrenuo je disciplinski postupak zbog, kako oni tvrde, ne profesionalnog ponašanja, a čak 10 članova Wakefieldova tima povuklo je svoje tvrdnje u vezi sa istraživanjem.
Napravljena je nova studija, koja ne povezuje cjepiva sa autizmom, ali je potvrđeno da djeca koja boluju od autizma imaju kronične probavne tegobe.
Wakefieldu više nije dozvoljeno bavljenje medicinom u Velikoj Britaniji.
Autizam je biološki razvojni poremećaj mozga. Glavne karakteristike autizma jesu slaba ili nikakva socijalna interakcija i komunikacija te ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja.
.