ponedjeljak, 6. kolovoza 2012.

POBIJEDITE DIJABETES U 30 DANA


Pobijediti dijabetes u 30 dana, je neovisan dokumentarni film koji prati šest Amerikanaca sa, kako današnji medicinski autoriteti tvrde, ‘neizlječivim’ dijabetesom,  prebacivanje njihove prehrane na sirovu hranu (voće, povrće, sjemenke, orašasti plodovi) i prestanak uzimanja inzulina.

Film prati put svakog sudionika i bilježi medicinske, fizičke i emocionalne transformacije koje su potaknute promjenom prehrane i načinom života.

Dijabetes je bolest koja se u svijetu vrlo brzo širi te je, prema 
analizama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) s 
devetog dosegnula peto mjesto po smrtnosti.


1 komentar:

  1. Kakav veliki čovjek, velika hvala svećeniku Salami, čovjeku koji me izvlači iz ove tuge, to je čovjek koji može pomoći svijetu, na ovim bolestima kojih se mogu sjetiti prije 5 godina kada sam tražio lijek i kako Proveo sam mnogo novca i napokon sam izgubio nadu zbog svoje provedbe. Moram se nadati Bogu, sretan mi je prošli tjedan ovdje sam bio na internetu, provjerio koliko godina mogu provesti na zemlji, a onda vidim komentar o tom velikom čovjeku svećeniku Salami što je sretan dan za mene i danas dajem svoje svjedočanstvo o njemu. Nikad ne vjerujem da uopće postoji lijek, ali ovaj čovjek samo želi da mu pokušam, ako on to ne učini, znati ću ga on nije svećenik Salama da je ovaj lijek radio više od godine dana, nadao sam se njemu i svom dragom bogu, ali danas sam vrlo sretan što vam svima ispričam ovu priču, sve se dogodilo kad sam imao 23 godine dobro zbog ove bolesti mogu se oženiti i vrlo sretan danas, sada sam negativan, sada se mogu udati za svoje bližnje to je na mojim cipelama ovo dobar način da se pozdravim s ovom bolešću HIV / AIDS kontaktirajte ovog čovjeka sada purenaturalhealer@gmail.com. ili što ga muči +2348105150446 i molim se da i on pomogne. Sve zahvaljujući svećeniku Salami

    OdgovoriIzbriši